Geen producten (0)
Geen producten (0)
Levertijd 4-10 werkdagen
Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron
1 2 3 4 5
 

Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 113092 + L
Productcode leverancier 113092 + L
Omschrijving

Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron

 

Een dodecaëder is een ruimtelijke figuur met 12 vijfhoekige vlakken. Tot zo ver het droge gedeelte; tafellamp No.34 is allesbehalve saai. Dankzij de uitsneden in het hout is het al een plaatje op zich. Maar wanneer het donker wordt en je het licht aandoet, komt de ware pracht van de No.34 naar voren: de lichtstralen vallen er schitterend doorheen.

De twaalf vlakken van tafellamp No.34 worden uit hout gesneden met een laser, waardoor de randen hun zwartgeblakerde uiterlijk krijgen. Vervolgens wordt de lamp met de hand in elkaar gezet. De volledige productie van de No.34 vindt plaats in Rotterdam, in het artistieke lab van Sober Design.

Tafellamp No.34 Dodecahedron wordt geleverd met zwart strijkijzersnoer en is ook verkrijgbaar als hanglamp. Kies voor één opvallende lamp of laat het design terugkomen in je interieur.

Het creatieve collectief Sober Industries is het brein achter de vernuftige No.34. De multi-disciplinaire kunstenaars zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van creatieve concepten en kunstprojecten op velerlei vlakken, van beeldhouwen tot visual storytelling tijdens custom stage shows. Als het de harten of hersenen maar raakt.

 

Kenmerken tafellamp no. 24 Dodecahedron:

• Afmetingen:   Lengte snoer: 150 cm
• Lichtbron (inclusief): E27, max 60W (wij leveren deze lamp met lichtbij erbij!)
• Ontwerp: Sober Design
• Garantie: 2 jaar