Geen producten (0)
Geen producten (0)
Levertijd 4-10 werkdagen
Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short
1 2 3 4 5
 

Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 113095 + L
Productcode leverancier 113095 + L
Omschrijving

Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Short

 

Dennenappel of ananas, waar doet de No.35 Pine short jou aan denken? De tafellamp spreekt in ieder geval tot de verbeelding. Dit ontwerp mag dan een mediterraans tintje hebben, het is 100% Dutch Design. En wanneer je het licht aandoet en de stralen door de 'schubben' vallen, zie je de totale betovering van de lamp.

Tafellamp No.35 Pine short is een vernuftige lamp gemaakt van lasergesneden hout. De hitte van de laserstraal veroorzaakt zwartgeblakerde randen, die de lamp een rauw tintje geven.
De onderdelen worden in het artist lab van Sober Design in Rotterdam gemaakt. Je zet de lamp eenvoudig (écht, ook als je twee linkerhanden hebt) zelf – zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal - in elkaar.

No.35 Pine short is voorzien van zwart strijkijzersnoer en is ook verkrijgbaar als tafellamp met voet. Daarnaast is de No.35 er ook als hanglamp.

Het creatieve collectief Sober Industries is het brein achter de No.35. De multi-disciplinaire kunstenaars zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van creatieve concepten en kunstprojecten op velerlei vlakken, van beeldhouwen tot visual storytelling tijdens custom stage shows. Als het de harten of hersenen maar raakt.

 

Kenmerken tafellamp no. 35 Pine short:

• Afmetingen:   Lengte snoer: 150 cm
• Lichtbron (inclusief): E27, max 60W (wij leveren deze lamp met lichtbij erbij!)
• Ontwerp: Sober Design
• Garantie: 2 jaar