Geen producten (0)
Geen producten (0)
Levertijd 4-10 werkdagen
Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron
1 2 3 4 5
 

Het Lichtlab hanglamp no. 34 Dodecahedron

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 113091 + L
Productcode leverancier 113091 + L
Omschrijving

Het Lichtlab tafellamp no. 34 Dodecahedron

 

De No.34 hanglamp draagt de naam van een ruimtelijke figuur: een dodecaëder is een vorm met 12 vijfhoekige vlakken. En dat is precies waaruit deze vernuftige lamp bestaat. Overdag al een eyecatcher, in het donker werkelijk schitterend; het licht valt dan zo mooi door de uitsneden in het hout!

De twaalf vlakken van hanglamp No.34 worden uit hout gesneden met een laser, wat de randen hun zwartgeblakerde uiterlijk geeft. Vervolgens wordt de lamp met de hand in elkaar gezet. De volledige productie van de No.34 vindt plaats in Rotterdam, in het artistieke lab van Sober Design.

Hanglamp No.34 Dodecahedron wordt geleverd met zwart strijkijzersnoer en is ook verkrijgbaar als tafellamp. Kies voor één opvallende lamp of laat het design terugkomen in je interieur.

Het creatieve collectief Sober Industries is het brein achter de No.34. De multi-disciplinaire kunstenaars zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van creatieve concepten en kunstprojecten op velerlei vlakken, van beeldhouwen tot visual storytelling tijdens custom stage shows. Als het de harten of hersenen maar raakt.

 

Kenmerken hanglamp no. 34 Dodecahedron:

• Afmetingen:   Lengte snoer: 150 cm
• Lichtbron (inclusief): E27, max 60W (wij leveren deze lamp met lichtbij erbij!)
• Ontwerp: Sober Design
• Garantie: 2 jaar