Geen producten (0)

Betalen

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u tijdens het bestelproces direct de betaling afhandelen. Uw rekent af binnen een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethode van uw eigen bank. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.


MisterCash
Voor betalingen vanuit België kunt u gebruik maken van MisterCash.


SOFORT
Voor betalingen vanuit Europa kunt u gebruik maken van MisterCash.


VVV Giftcard
De VVV giftcard is de online versie van de populairste cadeaubon van Nederland. Deze cadeaukaart is 24/7 te besteden bij onze webshop! Hiermee kunt u gemakkelijk en snel betalen door de code in te voeren die vermeld staat op de kaart.


VVV Giftcard


PayPal

U kunt bij Lampensnoer.nl veilig betalen via Pay-Pal. Betaal met uw PayPal-account of gewoon met uw creditcard als u geen PayPal-account heeft.


Overboeking
 
U kunt bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen via Overboeking bij het plaatsen van uw bestelling.U zult wanneer uw bestelling succesvol is afgerond, van ons een orderbevestiging ontvangen per e-mail met daarin onze bankgegevens.

Lampensnoer.nl controleert een aantal keer per dag op binnen gekomen betalingen. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 1 werkdag extra.


Stichting Sisow
Uw betaling zal verwerkt worden ‘Stichting Sisow’. Hier hoeft u zich geen enkele zorgen om te maken. Stichting Sisow is een instelling die ondernemingen en ondernemers helpt met het verwerken van betalingen, waardoor bestellingen sneller doorgang kunnen vinden. Stichting Sisow is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.