Geen producten (0)

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is.

U kunt van het herroepingsrecht gebruik maken door het indienen van een retourverzoek via onze service pagina. U kunt het artikel alleen terugsturen indien het artikel compleet is en voor zover mogelijk in originele staat/fabrieksverpakking. Tevens dient de originele factuur bijgevoegd te worden.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan wij apart bestelde armaturen, offertes, armaturen die buiten het assortiment vallen en bestellingen van meer dan zeven gelijke artikelen.

Indien wij uw retour in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u het bedrag van het aangeschafte artikel binnen drie werkdagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op: kosten die gemaakt worden voor het retourneren (verzenden) van het artikel zijn voor eigen rekening. Verzendkosten die Lampensnoer.nl heeft gemaakt voor het toesturen van uw bestelling, worden eveneens in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Dit geldt ook voor bestellingen waar ‘gratis verzending’ van op toepassing was.