Geen producten (0)
Geen producten (0)
Levertijd 4-10 werkdagen
Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine
1 2 3 4 5
 

Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 113094 + L
Productcode leverancier 113094 + L
Omschrijving

Het Lichtlab tafellamp no. 35 Pine 

 

De No.35 is een Nederlands ontwerp met een mediterraan tintje: doet deze lamp jou ook denken aan een dennenappel? Door de 'schubben' ziet de lamp er niet alleen uniek uit, wanneer je het licht aandoet valt dit er prachtig doorheen en ontstaat een indrukwekkend schouwspel van schaduwen.

De No.35 Pine short wordt gemaakt van lasergesneden hout. De hitte van de laserstraal veroorzaakt zwartgeblakerde randen, die hem een rauw tintje geven. De onderdelen worden in het artist lab van Sober Industies in Rotterdam gemaakt. Je zet de lamp eenvoudig (écht, ook als je twee linkerhanden hebt) zelf – zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal - in elkaar.

Tafellamp No.35 is voorzien van zwart strijkijzersnoer en is ook verkrijgbaar als Pine short, zonder voetDaarnaast is de No.35 er ook als hanglamp.

Het creatieve collectief Sober Industries is het brein achter de No.35. De multi-disciplinaire kunstenaars zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van creatieve concepten en kunstprojecten op velerlei vlakken, van beeldhouwen tot visual storytelling tijdens custom stage shows. Als het de harten of hersenen maar raakt.

 

Kenmerken tafellamp no. 35 Pine:

• Afmetingen:   Lengte snoer: 150 cm
• Lichtbron (inclusief): E27, max 60W (wij leveren deze lamp met lichtbij erbij!)
• Ontwerp: Sober Design
• Garantie: 2 jaar