Geen producten (0)
Geen producten (0)
Levertijd 4-10 werkdagen
Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine
1 2 3 4 5
 

Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 113093 + L
Omschrijving

Het Lichtlab hanglamp no. 35 Pine

 

De No.35 is Dutch Design met een mediterraan randje. De Pine is geïnspireerd op de dennenappels van de pijnbomen die je veel ziet in bijvoorbeeld Italië. Door de fantastische constructie is deze lamp al een plaatje op zich. Het ontwerp komt echter pas echt tot zijn recht wanneer het licht er door schijnt.

De onderdelen van hanglamp No.35 Pine worden met een laser uit hout gesneden in het artist lab van Sober Industries in Rotterdam. Door de hitte van de laserstraal ontstaan zwartgeblakerde randen, een stoer contrast met het blanke hout. Je zet de lamp eenvoudig (écht, ook als je twee linkerhanden hebt) zelf – zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal - in elkaar.

Hanglamp No.35 Pine wordt geleverd met zwart strijkijzersnoer en is ook verkrijgbaar als tafellamp, met of zonder voet.

Het creatieve collectief Sober Industries is het brein achter de No.35. De multi-disciplinaire kunstenaars zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van creatieve concepten en kunstprojecten op velerlei vlakken, van beeldhouwen tot visual storytelling tijdens custom stage shows. Als het de harten of hersenen maar raakt.

 

Kenmerken hanglamp no. 35 Pine:

• Afmetingen:   Lengte snoer: 150 cm
• Lichtbron (inclusief): E27, max 60W (wij leveren deze lamp met lichtbij erbij!)
• Ontwerp: Sober Design
• Garantie: 2 jaar